Медицински център Артро - Гоце Делчев предоставя една модерна и безопасна среда за извършването на професионални медицински прегледи на територията на град Гоце Делчев. Тук пациентите ни ще открият съвременна апаратура и един екип от страхотни професионалисти. Всички ние сме тук за да се грижим за вас и вашето здраве. Нашите кабинети са оборудвани с всичко необходимо за извършването на всякакви медицински прегледи.  

кабинет за прегледи
кабинет за прегледи

Ортопедични прегледи

МЦ Артро извършва качествени ортопедични прегледи. Тук диагностицираме всякакви видове счупвания и травми. Доверете се на нашите специалисти и те ще се погрижат за вашето здраве. В Артро ортопедията е разработена в течение на много години, а ние се стремим да показваме приятелско и добронамерено отношение към вас в най-тежките Ви моменти. В нашите кабинети ще получите професионална консултация или третиране. Центърът разполага с модерна апаратура и рентген за прецизна диагностика и последващи манипулации. Доверете ни се и нашите специалисти ще следят вашето лечение докато не се възстановите напълно.

Ортопедични прегледи

Гинекологични прегледи

Гинекологични прегледи

Редовните гинекологични прегледи са в основата на женското здраве. В Артро те се извършват от млади лекари с изявено име и репутация. Тук държим на професионализма. Въпреки днешното забързано ежедневие, всяка дама трябва да отдели време да се погрижи за себе си и своето тяло. Гинекологичните прегледи в МЦ Артро помагат за ранна диагностика на проблеми в женската полова система и бързото им отстраняване чрез подходящо лечение или съвети. Тук ще намерите една безопасна обстановка, изпълнена с уважение и грижи към пациента. 

Онкогинекологични прегледи

Онкогинекологията се занимава с диагностицирането и лечението на ракови заболявания по женската репродуктивна система. МЦ Артро предлага на своите пациенти опция за консултация с онкогинеколог на територията на медицински център. Всички специалисти при нас са едни от най-добрите в своите направление в цялата страна. Тук сте в сигурни ръце.  

Онкогинекологични прегледи

Психиатрични прегледи

Психиатрични прегледи

Менталното здраве е също толкова важно колкото и физическото. Нашите психиатри ще дадат всичко от себе си за хора с психични разстройства или патологични умствени отклонения. Всеки има право да получи качествено лечение. 

Ревматологични прегледи

Ревматологията се занимава със възпаления и заболявания по ставите. При нас ще откриете професионално отношение и грижи при прегледите. Специалистите ни ще открият правилната диагноза и ще поставят необходимото лечение.

Ревматологични прегледи

Кардиологични прегледи

Кардиологични прегледи

Заповядайте на професионален кардиологичен преглед в МЦ Артро - Гоце Делчев. Нашите лекари бързо ще диагностицират вашето състояние и ще Ви консултират за следващите стъпки. Дори за хора без проблеми е добре да се подлагат на профилактичен преглед поне веднъж годишно. Сърцето е един от най-важните органи с него шега не бива. Нашите кардиолози са едни от най-добрите в страната.

УНГ прегледи

Запишете час за консултация с нашите УНГ специалисти. Получавате качествен и обстойностен преглед. Оставете се в нашите ръце и ние ще се погрижим за вас.

УНГ прегледи

Гастроентерологични прегледи

Гастроентерологични прегледи

Гастроентерологията е дял от медицината, който се занимава с диагностиката, изследването и лечението на заболявания на коремните органи при човека. Медицински център Артро - Гоце Делчев предлага качествени гастроентерологични прегледи и лечение на своите пациенти.

Пулмологични прегледи

Ако имате притеснение за белите си дробове или дихателната система, запазете си час за преглед с нашите пулмолози. Те ще диагностицират проблема и ще Ви предложат подходящо лечение.

Пулмологични прегледи

Нашите кабинети

Манипулационна
Манипулационна

В МЦ Артро – Гоце Делчев манипулационната е снабдена с всичко необходимо за спешно и...

Прочети повече
Физиотерапия
Физиотерапия

Физиотерапията е свързана най-вече с възстановяване след травми и операции. Нейна цел е завръщане на...

Прочети повече
Рентген
Рентген

Медицински център Артро - Гоце Делчев разполага с рентген, работещ според най-високите европейски стандарти. Бързо,...

Прочети повече
Медицински прегледи
Медицински прегледи

Медицински център Артро - Гоце Делчев предоставя една модерна и безопасна среда за извършването на...

Прочети повече