Физиотерапията е свързана най-вече с възстановяване след травми и операции. Нейна цел е завръщане на тялото в най-оптималното му състояние. Ако имате физически болки и наранявания, комбинацията от модерна апаратура и професионални масажи от специалистите на МЦ Артро ще помогнат за вашата рехабилитация. Същото важи и за периода след операции, тялото ще има нужда от грижи, а ние сме тези, които ги осигуряват.

Апаратура

Артро разполага с високотехнологични уреди за третиране на леки и средни травми по тялото. Работим само със сертифицирана апаратура, гарантираща вашето здраве и възстановяване. 

Апаратура за физиотерапия
Апаратура за физиотерапия

Специалисти

Физиотерапия специалисти

В МЦ Артро – Гоце Делчев работят дипломирани специалисти, които ценят доверието на пациентите към нас. Нашият екип винаги се стреми да работи в интерес на пациента и да постигнем вашето пълно възстановяване.

Третиране на травми

Зоната за физиотерапия на Артро помага в третирането на физиологични травми по тялото. Ако изпитвате проблеми във вашето физическо състояние, запишете се за консултация. Ние разполагаме с всичко необходимо за да помогнем за превъзмогване на увреждането.

Спортът е от изключително значение за човешкия организъм, но дори и тук възникват понякога травми и контузии. Ние имаме опит в третирането и на спортни травми. Доверете се на МЦ Артро и ще излекуваме вашите травми и контузии заедно, чрез дисциплинирани и цялостни грижи за тялото.

Физиотерапия

Рехабилитация след операция

Психиатрични прегледи

Оперативната намеса е само една стъпка при отстраняването на един проблем. Често след това е необходимо да се извърви един дълъг път на възстановяване. Доверете се с вашата рехабилитация на специалистите от МЦ Артро. Ние ще изготвим цялостен план-график специално за вас и ще се погрижим да достигнете най-доброто възможно физическо състояние.

Нашите кабинети

Манипулационна
Манипулационна

В МЦ Артро – Гоце Делчев манипулационната е снабдена с всичко необходимо за спешно и...

Прочети повече
Физиотерапия
Физиотерапия

Физиотерапията е свързана най-вече с възстановяване след травми и операции. Нейна цел е завръщане на...

Прочети повече
Рентген
Рентген

Медицински център Артро - Гоце Делчев разполага с рентген, работещ според най-високите европейски стандарти. Бързо,...

Прочети повече
Медицински прегледи
Медицински прегледи

Медицински център Артро - Гоце Делчев предоставя една модерна и безопасна среда за извършването на...

Прочети повече