Cavi Lipo терапия

Най-модерният начин за премахване на появата на целулит и разграждане на мастните клетки вече е на разположение в МЦ Артро Гоце Делчев
Технологията Cavi-Lipo, представена за пръв път в САЩ от Д-р Оз обещава да революционизира козметичната процедура, постигната преди това само чрез операция. Това е безопасно, нехирургично, неинвазивно лечение, което премахва мазнините и разгражда целулита. Независимо дали искате да премахнете мазнините от корема, ръцете, бедрата, гърба или дори брадичката си, това е лечението, което чакахте! Не отнема много време, а резултатите обикновено са незабавни и постоянни.

Cavi-Lipo действа, като използва ултразвук за разграждане на мастните клетки и втечняване. След това те се метаболизират и освобождават чрез черния дроб и по естествен път. Чрез този процес почти веднага може да се види по-гладка кожа, намалена обиколка и по-изваяно тяло. Резултатите могат да бъдат сравнени с липосукционната хирургия, но без белези, подуване или странични ефекти! Всяко лечение продължава около 30 минути и всъщност е много релаксиращо!

Ултразвуковата кавитация може буквално да извая тялото ви и да насочи упоритите области, които не се елиминират чрез диета и упражнения, като любовни дръжки, чанти на седла, седалище, ръце, вътрешни колена, мъжки гърди. Тази процедура е неинвазивна, нехирургична, няма странични ефекти или болка и не изисква хоспитализация.

Лечението продължава около 30 минути, то е напълно безболезнено и без известни странични ефекти. В повечето случаи резултатът може да се види веднага и в зависимост от отделните клиенти, повечето ще се нуждаят между 3 - 10 процедури с интервали от 72 часа. За да подпомогне премахването на мазнините, клиентът трябва да пие много вода преди, по време и в продължение на няколко дни след лечението.

Тази неинвазивна алтернатива за липосукция е идеална за хора, които искат да се насочат към области с мазнини, устойчиви на диета и упражнения. И накрая, има начин да постигнете вида, който искате, без риск. Клиентите виждат резултати в 1 сесия.
Въпреки че се използва от години по целия свят, Cavi-Lipo наскоро получи ОК от агенцията за контрол на храните и лекарствата на САЩ.

Сега, когато казваме премахване на мазнини, имаме предвид това! Cavi-Lipo всъщност унищожава мастните клетки. Това означава, че те не се връщат. Представете си, че всъщност унищожавате мазнините и никога повече не трябва да мислите за това? Ето колко е ефективен Cavi-Lipo !!

Как действа Cavi-Lipo?

Използвайки ултразвукови вълни Cavi-Lipo прониква през кожата в мастните клетки, създавайки активност, която разрушава мастните клетки (кавитация), като в същото време стяга кожата на повърхността чрез стимулация, причинена от ултразвуковата вълна. Никоя друга единица за извайване на тяло не комбинира както стягането на кожата, така и измеримата промяна само след една процедура.

За разлика от Smart Lipo или Laser Lipo

Cavi-Lipo е изцяло без болка и неинвазивен и може да се използва за лечение на цялото тяло, включително лицето! Лечението с Cavi-Lipo може също да помогне за предизвикване на загуба на тегло чрез стимулиране на лимфната система и насърчаване на лимфния дренаж. Това е идеалното лечение за здрави хора с трудни мастни джобове или зони, които просто не могат да упражняват.

Действа ли наистина Cavi-Lipo и трае ли?

Не само работи, но работи толкова невероятно добре, че ще искате да се върнете за допълнителни лечения в други области на тялото си. Нашият Cavi-Lipo е истинската сделка, а не евтин нокаут или някакъв внос, който не е лицензиран.

Процедурите се провеждат в МЦ Артро на адрес ул. Паул Ленц 1 - гр. Гоце Делчев.

Цената е 50лв на процедура.

Повече информация на тел: [0898669003]

Често задавани въпроси

В каква област на тялото си мога да използвам Cavi-Lipo?
Болезнено ли е лечението с ултразвукова кавитация?
Безопасно ли е лечението с Cavi-lipo?
Как ултразвуковата кавитация премахва мазнините от тялото ми?
Колко време са леченията с Cavi-lipo и колко трябва да направя?
Трябва ли да направя нещо преди или след леченията?
Може ли някой да направи лечението?